Archief

De Beeldenaar

tweemaandelijks tijdschrift voor numismatiek en penningkunst

bandb
banda
bandc
bande
bandd

In dit digitale archief zijn jaargangen van De Beeldenaar (met uitzondering van de laatste vijf jaar) en zijn voorgangers De Geuzenpenning en De Florijn als pdf-bestand gratis in lage resolutie beschikbaar via de website. In hoge resolutie zijn de artikelen te bestellen via het contactformulier; hieraan zijn kosten verbonden. Oude exemplaren van tijdschrift De Beeldenaar zijn nog in beperkte mate te bestellen via het contactformulier (€ 7 per nummer + portokosten binnen Nederland, € 9 per nummer + portokosten buiten Nederland).

De Beeldenaar

De lijst hieronder geeft de pdf-versies per jaargang. Van recentere nummers wordt enkel de inhoudsopgave getoond. Ook is er een index op de artikelen.

De Geuzenpenning

Tijdschrift De Geuzenpenning. Munt- en penningkundig nieuws (ISSN 0016-9374) was een gemeenschappelijke uitgave van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt- en Penningkunde en de Vereniging voor Penningkunst. De Geuzenpenning verscheen van 1951 (jaargang 1) tot en met 1976 (jaargang 26). In 1977 is het tijdschrift samen met De Florijn opgegaan in De Beeldenaar.

De Florijn

Tijdschrift De Florijn. Nederlands tijdschrift voor munten-verzamelaars (geen ISSN) was een uitgave van de Federatie van Numismatische Kringen. Het tijdschrift verscheen tussen 1972 en 1976. In 1977 is het tijdschrift samen met De Geuzenpenning opgegaan in De Beeldenaar.

Reproductierechten

Bij www.lira.nl hebben auteurs de mogelijkheid om een reproductievergoeding aan te vragen.


Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op deze site, dan accepteert u het gebruik ervan. De cookies worden gebruikt door Google Analytics, om het verkeer op de site te monitoren. Aan de hand daarvan kan vervolgens de site worden verbeterd.

Accept